fbpx
Åben salgsuddannelse 2019-12-10T14:19:11+01:00

Åben salgsuddannelse

Vil du have flere kunder?
Vil du skabe endnu stærkere relationer til dine kunder?
Vil du sælge mere til dine nuværende kunder?
Vil du være god til at lukke salget?
Vil du have endnu større indtjening?

Sigt højere – udvid dine muligheder for succes

Når du skal udvikle dine salgskompetencer og få bedre resultater, er det vigtigt, at du får en uddannelse der passer til dine behov samt en værktøjskasse, der passer til dig.

Det handler om dig. Udvikling skal ikke tilpasses vores systemer og begrænsninger. Det skal handle om at sikre, at du er godt klædt på – med udgangspunkt i dine behov. Hvad enten du har selvstændigt enkeltmandsfirma, arbejder med HR, er virksomhedsejer eller medarbejder, tager vi altid udgangspunkt i netop dit behov.

Din uddannelse skal give mening. Derfor skal du vælge en løsning, der kan sikre dig den succes i dit job, som du ønsker. Du skal have et håndfast udbytte af din investering. Både når det gælder tid og økonomi. Uddannelserne i salg hos Ladegaard Partner giver dig de rette forudsætninger for succes. Du får håndfaste værktøjer og kompetencer. Forløbet afsluttes med en kompetencegivende eksamen, der giver dig 10 ECTS og mulighed for tage en fuld akademiuddannelse i salg eller ledelse.

Godkendte undervisere og værktøjer

Du kan forvente meget af dine kommende undervisere. Du kan forvente, at de har gjort en grundig forberedelse, leverer levende undervisning og sikrer konkrete udbytter for dig. Derudover er de håndplukkede, og de underviser kun i noget, som de selv har haft succes med at udføre i deres professionelle karriere som sælgere og/eller ledere. Dine undervisere bliver evalueret uafhængigt og er bedømt som nogle af de bedste på de danske erhvervsakademier.

Dine værktøjer – tilpasset dig

Uanset hvilke behov du har, så får du en samlet uddannelsespakke, tilpasset dig. Den sikrer at du får fuldt udbytte af uddannelsen – også når den er slut. Din uddannelsespakke Nøglen til det gode salg indeholder:

  • Bogen Nøglen til det gode salg skrevet af Jens Ladegaard
  • Omfattende website med tests, video, artikler og podcast på www.detgodesalg.dk, der har mere end 10.000 brugere
  • Fem kursusdage
  • Vejlederdage
  • Eksamen med 10 ECTS
  • Mulighed for at søge SVU og Omstillingsfonden efter gældende regler.

Dine Muligheder

Kontakt os på 21 38 90 70 for at høre mere om dine muligheder.