GDPR

/GDPR
GDPR 2018-06-25T10:20:22+00:00

Generelt om persondatahåndtering

For at varetage opgaverne som uddannelses- og konsulenthus samt ved markedsføring af ydelser registrerer Ladegaard Partner forskellige persondata. Den type af data, som vi registrerer, afhænger af, hvilken type uddannelse eller kursus, der er tale om.

Ladegaard Partner har indgået databehandlingsaftaler med vores samarbejdspartnere som er KEA, DiSC Nordic samt MailChimp.

I forbindelse med tilmelding og deltagelse i arrangementer, kurser, uddannelser samt oprettelse som bruger af de tre udviklingspakker ’Nøglen til det gode salg’, ’Nøglen til god service’ samt ’Nøglen til god service’ vil du enten tilmelde dig direkte til Ladegaard Partner via en e-mail eller blive tilmeldt via din arbejdsgiver, hvor vi modtager dit navn og e-mailadresse.

I den forbindelse opbevarer vi dine data på en krypteret tilmeldingsliste, som bruges til at udsende yderligere information om arrangementet eller forløbet samt ved oprettelse af en bruger på en af de tre nævnte udviklingspakkers website.

Vi opbevarer dine data sikkert og fortroligt digitalt i krypterede dokumenter. Vi bruger dit navn samt dine kontaktoplysninger til at kontakte dig med vigtig info om din uddannelse før og under forløbet. I forbindelse med forløbet kan du modtage et evalueringsskema.

Efter endt kursus opbevarer vi kun navn og e-mailadresse i tre år, så vi har mulighed for at hjælpe dig, hvis du skal have genskabt dit log-in til en udviklingspakke og fortsætte din træning. Hvis vi har fået andre data, om dig, vil de blive slettet efter uddannelsen. Hvis du ikke ønsker at opretholde log-in til din udviklingspakke, skal du kontakte os på info@ladegaard-partner.dk.

Ajourføring og brud
Du kan til enhver tid informere os om opdateringer til dine oplysninger ved at henvende dig direkte til os på info@ladegaard-partner.dk. Ved kendskab til eller forsøg på brud på datasikkerheden vil alle implicerede parter samt Datatilsynet blive informeret øjeblikkeligt.

Udlevering eller sletning
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til, at vi må bruge og opbevare dine data. Det gør du ved at tage direkte kontakt til os på info@ladegaard-partner.dk.

Udlevering eller sletning. Du kan også altid anmode om at få udleveret eller slettet dine data permanent ved at henvende dig til os på info@ladegaard-partner.dk.

Afgiver du samtykke til, at vi må håndtere dine persondata i forbindelse med en specifik ydelse eller kommunikation, forudsættes det, at du har læst og accepteret proceduren.

Politik om databehandling er udarbejdet i samarbejdet med Advodan, Aalborg.

Cookie- og privatlivspolitik
Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre indholdet. F.eks er det interessant for at følge med i, hvilke sider på hjemmesiden, der får mest trafik, fordi det fortæller noget om, hvilke emner vores potentielle kunder er mest interesserede i.

Nedenfor fortæller vi lidt mere om, hvilke oplysninger der indsamles og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at vi prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på hjemmesiden, så vi bedre kan målrette indhold og mine annoncer til dig, der rent faktisk er interesseret i det, vi laver. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Vedr. cookies
www.ladegaard-partner.dk anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Ladegaard Partner behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@ladegaard-partner.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Ladegaard Partner
Tuborg Boulevard
2900 Hellerup
Telefon: 53 80 77 88
Email: info@ladegaard-partner.dk