Salg 2018-09-06T12:46:15+00:00

Salg

Du kan ikke sælge nogen noget som helst. Du skal hverken kanonsælge eller presse på.
Et salg er at skabe to vindere, hvor du får en glad kunde og en tilfreds sælger.

Der er din afgørende opgave at afdække kundens behov og finde den helt rigtige løsning for kunden.
Hverken mere eller mindre. Det handler om mennesker og relationer. Ingen handler med nogen, de
ikke kan lide. Så enkelt er det. Og det kan du lære.

NYHED: Tre-dages kursus – fra god sælger til eftertragtet hunter
Kompetencegivende salgsuddannelse – start i oktober – tilmeld dig nu

Får du skabt de resultater i dit arbejde, som du ønsker?
Oplever du, at du har klare mål og redskaber der sikrer dig de bedste rammer for din succes? Har du et ønske om at opnå endnu mere, end du gør i dag?

I din rolle med ansvar for salg bliver der hele tiden målt og stillet krav til dine resultater. Udviklingen på markedet går hurtigt, og konkurrencen er skarp. Derfor er det ekstra vigtigt, at du hele tiden har de redskaber, der skal til, for at hver indsats medfører de bedst mulige resultater. I en travl hverdag, er den bedste investering af din tid brugt på dig selv og på at sikre, at du hele tiden er på forkant i dit arbejde. Hvad end det gælder markedsforståelse, forberedelse, planlægning, kanvas, adfærdsprofiler og de mange andre facetter der er en del af din hverdag, handler det om at du skal have de bedste redskaber. Sammen kan vi sikre, at du er på forkant hele tiden.

Med en salgsuddannelse hos Ladegaard Partner, får du mulighed for at arbejde med en række værktøjer og spændende cases tæt på din hverdag. Du får konkrete redskaber du kan bruge, du får sparring omkring din salgsform og egen udvikling. Everything DiSC er en naturlig del af uddannelsen i salg. Derudover er der også mulighed for, at du kan få en officiel eksamen (10 ECTS), hvis du drømmer om at læse videre.

Salgsdirektør Ann Louise Engstrøm er klar til at sparre med dig om din personlige salgsudvikling på annlouise@ladegaard-partner.dk eller telefon +45 20 73 07 64, når du vil vide mere om, hvordan I kan arbejde resultatorienteret med salg i netop din virksomhed.