Job hos LADEGAARD Partner: Kursussekretær søges

//Job hos LADEGAARD Partner: Kursussekretær søges

Job hos LADEGAARD Partner: Kursussekretær søges

Opdatering pr. 30.7.: Mange tak for de utroligt mange ansøgninger, vi har fået. Der er mange meget kvalificerede og spændende kandidater imellem, og vi går nu i gang med at svare på jeres ansøgninger samt indkalde til samtaler. Vi er derfor sikre på, at vi allerede nu har de rigtige bruttokandidater i bunken. Vi har derfor afmeldt vores annonce fra jobportalerne igen.

Effektiv og selvstændig sekretær som kommer hele vejen rundt om almene sekretær opgaver, kommunikation og kursusadministration.

I jobbet får du en central rolle og bred kontaktflade på tværs af organisationen, der består af 5-6 selvstændige undervisere, der er medejere af virksomheden. Du kommer til at arbejde tæt sammen med underviserne. Virksomheden har en flad struktur og en sjov hverdag. Du kommer selv til at præge dit nye job.

Dine opgaver:

  • Kursusadministration og styring af virksomhedens kalender, kursusforløb m.m.
  • Kundebetjening på telefon og mail
  • Bistand med at skrive oplæg, tilbud m.m. til kunder
  • Bistand med at udarbejde præsentationer i fx Power Point
  • Lettere bogholderiopgaver (vi har revisor tilknyttet)
  • Ad hoc opgaver

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra skole- eller kursusvirksomhed. Vi forventer, at du har en ekstrem sans for orden.

Arbejdstiden er 30 timer om ugen og arbejsstedet er Klampenborg.
Tiltrædelse 1. august eller snarest før eller efter. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Ansøgningen med evt. bilag sendes til pia@ladegaard.as med cc. til niels@dahl-sorensen.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 21 36 23 10.

Om LADEGAARD Partner ApS
LADEGAARD Partner er en 100 % familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med uddannelses- og udviklingsopgaver indenfor ledelse, salg og service. Metoden i uddannelserne er Blended Learning, og undervisningsmaterialerne er udviklet i Danmark af vores egne medarbejder. Virksomheden er grundlagt af Jens Ladegaard for mere end 25 år siden, men nu generationsskiftet.

Vi træner og udvikler ledere, sælgere og servicefolk på forskellige niveauer, såvel på interne firmakurser som på åbne kurser. Deltagerne har mulighed for at få en kompetencegivende eksamen med 10 ECTS point. Læs mere om os her på siden.

LADEGAARD Partners motto er: Amatører træner aldrig. De spiller kun kamp. Professionelle træner hver dag.

LADEGAARD PARTNER ApS
Strandvejen 724
2930 Klampenborg

By | 2015-07-28T10:53:20+01:00 juli 28th, 2015|nyheder|0 Comments

About the Author: