Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen (10 ECTS)

/, Salg/Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen (10 ECTS)

Salgsuddannelse med kompetencegivende eksamen (10 ECTS)

Sigt højere – udvid dine muligheder for succes

Når du skal udvikle dine salgskompetencer og få bedre resultater, er det vigtigt, at du får en uddannelse der passer til dine behov samt en værktøjskasse, der passer til dig.

Det handler om dig. Udvikling skal ikke tilpasses vores systemer og begrænsninger. Det skal handle om at sikre, at du er godt klædt på – med udgangspunkt i dine behov. Hvad enten du har selvstændigt enkeltmandsfirma, arbejder med HR, er virksomhedsejer eller medarbejder, tager vi altid udgangspunkt i netop dit behov.

Din uddannelse skal give mening. Derfor skal du vælge en løsning, der kan sikre dig den succes i dit job, som du ønsker. Du skal have et håndfast udbytte af din investering. Både når det gælder tid og økonomi. Uddannelserne i salg hos Ladegaard Partner giver dig de rette forudsætninger for succes. Du får håndfaste værktøjer og kompetencer. Forløbet afsluttes med en kompetencegivende eksamen, der giver dig 10 ECTS og mulighed for tage en fuld akademiuddannelse i salg eller ledelse (AU i salg eller ledelse).

Godkendte undervisere og værktøjer

Du kan forvente meget af dine kommende undervisere. Du kan forvente, at de har gjort en grundig forberedelse, leverer levende undervisning og sikrer konkrete udbytter for dig. Derudover er de håndplukkede, og de underviser kun i noget, som de selv har haft succes med at udføre i deres professionelle karriere som sælgere og/eller ledere. Dine undervisere bliver evalueret uafhængigt og er bedømt som nogle af de bedste på de danske erhvervsakademier.

Dine værktøjer – tilpasset dig

Uanset hvilke behov du har, så får du en samlet uddannelsespakke, tilpasset dig. Den sikrer at du får fuldt udbytte af uddannelsen – også når den er slut. Din uddannelsespakke Nøglen til det gode salg indeholder:

  • Bogen Nøglen til det gode salg skrevet af Jens Ladegaard
  • Omfattende website med tests, video, artikler og podcast på www.detgodesalg.dk, der har mere end 10.000 brugere. Fås kun hos Ladegaard Partner.
  • Fem kursusdage
  • To vejlederdage
  • Eksamen med 10 ECTS
  • Mulighed for at søge SVU og Omstillingsfonden efter gældende regler.
  • Mulighed for at tilkøbe værktøjet Everything DiSC sales


Hvis jeg bare havde lært det noget før…

Medlemmer af Dansk Byggeri har løbende selvstændige håndværkere og svende gennem faget Salgspsykologi og grundlæggende salg. Det lyder svært og indviklet, men det er det faktisk ikke.

Den skriftlige opgave, der danner grundlag for eksamen, tager udgangspunkt i et selvvalgt emne, som kursisten arbejder med. Murermester Søren Holdensen, Brovst, sagde efter sin eksamen: Hvis jeg bare havde lært de her ting for 20 år siden, havde jeg haft en meget bedre forretning.

Forløbet henvender sig til alle brancher

Flere virksomheder i bilbranchen har ligeledes oplevet fremgang, større arbejdsglade og mere succes efter at have deltaget i forløbet. Hos STS Biler i Holstebro har alle medarbejdere været igennem forløbet med eksamen. Efter STS har indført servicekonceptet og gennemgået kursus hos LADEGAARD Partner, har de haft en fremgang på 18,1 % sammenlignet med året før. Ejer af STS Biler Ejgild Christensen siger: Systemet virker. Det er godt for vores verden og det daglige arbejde, og det gør kundernes sikkerhed langt bedre.

Under uddannelsen møder du instruktører fra LADEGAARD  Partner, som også er dem, der fører dig til eksamen. Undervejs får du vejledning i opgaveskrivning og den hjælp, du behøver. Det er bestemt ingen hindring, at du ikke har siddet ved det grønne bord i mange år! Dine undervisere og lærere hjælper dig.

Se de aktuelle datoer og hold her.

 

 

 

By | 2020-03-24T14:14:21+02:00 august 10th, 2015|nyheder, Salg|0 Comments

About the Author: