Evaluering af forløb

/, Ledelse, Salg/Evaluering af forløb

Evaluering af forløb

De kompetencegivende uddannelser i salg og ledelse evalueres af erhvervsakademierne uafhængigt af Ladegaard Partner. Det betyder, at kvaliteten sikres samt at forløbene hele tiden lever op til højeste standard. Dette gælder både på faglige og pædagogiske niveau, men også i forhold til det udbytte, som deltagerne skal have af forløbet.

Hos Ladegaard Partner er vi stolte af at kunne sige, at evalueringerne oftest ligger med en score på 9 ud af 10. Men vi er også stolte af, at mange deltagere allerede ved eksamensbordet kan sige, at de har løftet deres salg og får flere ordrer med hjem.

Uddannelse skal have en effekt, og uddannelse skal kunne omsættes til daglige handlinger, så de kan mærkes på bundlinjen.

Læs mere om kompetencegivende uddannelser i:

Evalueringsbilledet her på siden er fra det åbne hold i Salgspsykologi og grundlæggende salg. Sådan ser det typisk ud. Tryk på billedet for at forstørre.

 

By | 2020-01-31T12:13:42+02:00 september 28th, 2015|Cases, Ledelse, Salg|0 Comments

About the Author: