Vi støtter Hjerterytterne

/, Salg/Vi støtter Hjerterytterne

Vi støtter Hjerterytterne

D. 23. maj holder Jens Ladegaard et foredrag for foreningen Hjerterytterne, der cykler for en god sag, nemlig Hjerteforeningen. Foredraget hedder Salgs EPO til Hjerteryttere. Vi er glade for med foredraget at støtte denne hjertesag.

Hjerterytterne er et ambitiøst og forpligtende træningsfællesskab for motionsryttere med hjertet på rette sted. De sætter en ære i at gøre det til en god oplevelse, uanset om du er begynder eller erfaren på en cykel. Og Hjerterytternhjerterytterne-logo-transparent-261x150e sætter aldrig sammenholdet over styr. Vi cykler for at rejse penge til Hjerteforeningen. Og for at synliggøre foreningen på landevejene og i medierne.

Hjerterytterne træner sammen hele sæsonen. Årets højdepunkter er en uge sydpå i sommerferien og en forlænget weekend i Harzen i efteråret. I 2016 går sommerturen til Mallorca.

Hos Hjerterytterne bliver alle hørt. Og alle skal bidrage med det, de kan – både på landevejene og til projektet i øvrigt. Til gengæld garanterer vi et sportsligt og socialt udbytterigt forløb sammen en masse passionerede mennesker, der vil gøre en forskel. Både for sig selv og for andre.

Besøg Hjerterytterne på www.hjerterytterne.dk

By | 2020-01-31T12:07:10+01:00 maj 6th, 2016|Cases, Salg|0 Comments

About the Author: