Hele 152 bestod en kompetencegivende eksamen i salg eller ledelse i efteråret

/, Ledelse, Salg/Hele 152 bestod en kompetencegivende eksamen i salg eller ledelse i efteråret

Hele 152 bestod en kompetencegivende eksamen i salg eller ledelse i efteråret

Perioden oktober til december har været en travl og spændende tid. Hele 152 kursister har knoklet med eksamensopgaver og bestået deres kompetencegivende eksamen i salg eller ledelse.

Andersen Biler, der er Danmarks største bilforhandler med 13 butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland, tegnede sig for en stor del af disse deltagere. De kompetencegivende uddannelser er for Andersen Biler et led i en udvikling og uddannelse af alle koncernens medarbejdere. Lige fra værksted til bogholderi og ledelse, så alle medarbejdere får en fælles forståelse for kundens tur gennem bilhuset.

Medarbejderne har skrevet opgaver om mange forskellige områder alt fra kundeservice i telefonen, til intern kommunikation, ledelse og salg. Ud af dette er der kommet mange gode og brugbare idéer, som Andersen Biler nu arbejder videre med at udvælge, udvikle og implementere.

Læs mere:

By | 2020-01-22T10:51:29+01:00 december 14th, 2016|Cases, Ledelse, Salg|0 Comments

About the Author: