Gør rejsetid til læringstid

//Gør rejsetid til læringstid

Gør rejsetid til læringstid

Her er den salgstræning, som du kan bruge alle steder og gøre rejsetid til læringstid. Udviklingspakken Nøglen til det gode salg indeholder en cd med lille peptalk. Cd’en er blevet meget populær og har faktisk vist sig at være et særdeles brugbart værktøj i hverdagen.

Du lærer, mens du holder hænderne på rettet og blikket på vejen, og udnytter tiden til at blive en endnu bedre sælger. På cd’erne får du et helt salgskursus med Jens Ladegaard.

Hver cd er på ca. 40 min. Du kan lytte til det hele på én gang, eller vælge det nummer på cd’en, som du har mest brug for at få genopfrisket. De fire cd’er indeholder:

  • Sælgerens adfærd: Energi og selvantændelse, egenskaber og arbejdsredskaber, kundesegmentering, personlige succeskriterier samt sælgertyper og skabelse af et team
  • Strategisk salg: Kundeorientering, kanvassalg, første kontakt, skriftlig kommunikation og opfølgning
  • Mødet med kunden: Forberedelse, mødet, tilbudsgivning, sælg tilbuddet igennem, personlig fremtræden og disponering
  • Dialog med kunden: Åbning af dialogen, salgets køretur, behandling af indvendinger og reklamationer, forhandlingsteknik, købssignaler og salgets afslutning, hvad er succes

Lyt dig til succes er en del af familien Nøglen til det gode salg. Det betyder for dig, at du kan supplere din udviklingspakke og gøre læringsprocessen endnu mere effektiv.

Hvis du ikke har udviklingspakken Nøglen til det gode salg i forvejen, vil du også få et stort udbytte af Lyt dig til succes, da det fungerer som et helt salgskursus i sig selv.

Lyt dig til succes koster nu kun 375,- kr. inkl. moms og forsendelse mod tidligere 950 kr. + moms.

 

Bestil på: info@ladegaard-partner.dk

By | 2020-01-31T12:02:20+01:00 december 14th, 2016|Salg|0 Comments

About the Author: