4. OPLAG I TRYKKEN AF ‘NØGLEN TIL DET GODE SALG’

/, Salg/4. OPLAG I TRYKKEN AF ‘NØGLEN TIL DET GODE SALG’

4. OPLAG I TRYKKEN AF ‘NØGLEN TIL DET GODE SALG’

Ladegaard Systemet som består af udviklingspakkerne ‘Nøglen til det gode salg’, ‘Nøglen til god ledelse’ samt ‘Nøglen til god service’ danner rygraden i langt de fleste af de uddannelser, som vi tilrettelægger sammen med vores kunder. Både til uddannelserne med og uden kompetencegivende eksamen i salg eller ledelse 10 ECTS. De tre pakker består alle af en bog, cd/podcast samt webtræning

Omkring dette system bygger vi de konkrete mål, lektioner og øvelser. Hertil kommer eksempelvis sambesøg, DiSC profiler og individuel sparring med medarbejderne alt efter behov og mål for uddannelserne. Nogle gange står en salgsuddannelse alene, men oftest er det hele virksomheden, der over tid skal udvikles, så der på den måde opnås en fælles kultur, mål og kundefokus hele vejen igennem virksomheden.

Hver af de tre udviklingspakker i salg, service og ledelse har en tilknyttet web træningsplatform med video, artikler, tests og meget mere. Mere end 10.000 mennesker har en bruger til en eller flere af de tre platforme. Og der kommer hele tiden nye til. Lige nu er vi ved at trykke det 4. oplag af bogen ‘Nøglen til det gode salg’.

Kontakt os på info@ladegaard-partner.dk eller på tlf. 21 38 90 70 så vi kan aftale et møde, hvor vi drøfter mulighederne for din virksomhed.

By | 2020-01-31T11:44:09+01:00 april 4th, 2018|nyheder, Salg|0 Comments

About the Author: