Andersen Biler: ”Vi har jo kun ét forspring”

/, Ledelse, Salg, Service/Andersen Biler: ”Vi har jo kun ét forspring”

Andersen Biler: ”Vi har jo kun ét forspring”

Motor-magasinet har i det seneste nummer bragt en stor artikel om Andersen Biler og Andersen Academy, der har som et af sine mål at have branchens mest veluddannede medarbejdere. Faktisk er det her, at hele forskellen i bilbranchen ligger.

I artiklen siger direktør hos Andersen Biler, Peter Selck, blandt andet: “Det eneste vi har, som vores konkurrenter ikke har, er vores medarbejdere. Så har vi noget at skyde med.”

Hos Ladegaard Partner er vi meget stolte af og glade for, at vi er med på rejsen og at vi er med til at udvikle medarbejderne på Andersen Academy hele vejen rundt fra lærling til ledelse. Læs her, hvordan Andersen Biler går forrest i bilbranchen:

 

 

By | 2020-01-31T11:39:23+01:00 april 20th, 2018|Cases, Ledelse, Salg, Service|0 Comments

About the Author: