Maj vejret satte rekord. Vil du sætte rekord på jobbet?

//Maj vejret satte rekord. Vil du sætte rekord på jobbet?

Maj vejret satte rekord. Vil du sætte rekord på jobbet?

Alle fortjener et velfortjent “pusterum” her om sommeren. Det er en god investering for alle partner at lade op og sætte fokus på familen.  Sommerferie er noget, de fleste ser frem til med tid til familie og venner, sol, strand fremmede byer med god mad og et glas vin. Ja det er dejligt og selve livet.

Sommeren er også tiden, hvor mange tænker på fremtiden og har tid til at drøfte denne med sig selv og måske familien. Det er godt en gang imellem at stoppe op og tænke lidt over, hvad der fremover skal ske, så du kommer tilbage på jobbet med fornyet energi.

Hvis du har tid til læsning i ferien, så kast dig over e-bogen ‘Sælgerens genfødsel’, der vil give dig inspiration til fortsat daglig udvikling. Så kan du slappe af på ferien og glæde dig til at komme hjem til dine kunder.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

By | 2018-06-11T10:52:30+01:00 juni 11th, 2018|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author: