Jens Ladegaard bliver 75 år mandag d. 3. september

//Jens Ladegaard bliver 75 år mandag d. 3. september

Jens Ladegaard bliver 75 år mandag d. 3. september

Stifter af Ladegaard Partner Jens Ladegaard fylder 75 år

Mandag d. 3. september 2018 fylder Jens Ladegaard 75 år. I de 60 år Jens Ladegaard har været på arbejdsmarkedet, har han aldrig haft en sygedag og nyder stadig at arbejde.

Jens Ladegaards vej til de bonede gulve i erhvervslivet er noget utraditionel. Han startede med som 15-årig at blive elev på skoleskibene Georg Stage og derefter Danmark. Herefter var han styrmandsaspirant i ØK og gik efter nogle gode og spændende år til søs atter i land.

Det store salgstalent, som er hans varemærke, kom hurtigt i spil som succesrig sælger og salgschef i el-branchen, mens han boede på Gl. Hellebækvej i Helsingør. Salgstalentet blev spottet af Alex Brask Thomsen, som ansatte Jens Ladegaard som Danmarks første salgsdirektør i en bank. I 1980 købte Jyske Bank Finansbanken og Jens Ladegaard blev senere vicedirektør i den nye Jyske Bank med hovedsæde i Silkeborg. I 11 år satte Jens Ladegaard sit dynamiske præg på banken og han var meget tit i medierne, hvor Jyske Bank, som benævnt som ’Havkatten i hyttefadet’, gang på gang rystede de tre gamle københavner banker.

Jens Ladegaard vendte efter tiden i Jyske Bank tilbage til hovedstaden og blev direktør i Kreditforeningen Danmark samt bestyrelsesformand for ejendomsmæglerkæden Home.

Jens Ladegaards hjerte bankede for at undervise og udvikle mennesker og organisationer. Noget han havde gjort sideløbende igennem mange år. Derfor startede han for 27 år siden sin egen foredrags- og uddannelsesvirksomhed inden for salg og ledelse. Virksomheden hedder i dag Ladegaard Partner.

Det har ikke altid været let og finanskrisen gav store problemer med økonomiske skrammer. Men Jens Ladegaard er med sin altid høje energi og positivt livssyn kommet igennem godt støttet af sin store familie. Jens Ladegaard er gift med Pia på 38. år og har fem børn og 10 børnebørn. Dagen bliver fejret privat med en rejse til England.

By | 2018-08-31T10:27:36+01:00 august 31st, 2018|nyheder|0 Comments

About the Author: