Hvordan holder du motivationen oppe?

//Hvordan holder du motivationen oppe?

Hvordan holder du motivationen oppe?

Dette er et essentielt spørgsmål i dagligdagen. Hvordan gør du det som medarbejder eller som leder? Motivation kan sammenlignes med at løbe et maratonløb: Din medarbejder kommer i mål i en god tid, og du siger som chef: ”Det var flot! Løb turen igen!” Som leder kan du ikke stille krav til dine gode medarbejdere uden at give noget. Der skal mere til for at fastholde og motivere i en tid, hvor det er vigtigt at gøre sine medarbejdere endnu bedre. Ellers finde de bare et andet sted, hvor de kan udvikle sig og få de nødvendige redskaber til det. Der er nemlig mange, der gerne vil ansætte dine bedste medarbejdere.

Det er en rigtig god investering at fastholde og udvikler de talenter, du har. De fleste har en klar strategi og segmentering af kunderne med gode, digitale værktøjer. Den sidste og afgørende faktor er den menneskelige: Holdningen til at det skal lykkes samt viljen og ikke mindst motivationen til at gøre det. De medarbejdere, der hver dag arbejder med kunderne, skal have klare mål og KPI’er samt ikke mindst de rigtige værktøjer og energi til at gøre det. Har de det, kan de præstere endnu bedre, og I får sammen en bedre og sjovere arbejdsdag. Det er ikke nok at sige: ”Bare gør det igen”, når de har nået et mål. Medarbejderne vil være bedre og have nye syn på, hvordan de kan løse opgaverne på en anderledes måde.

Giv dine medarbejdere de rigtige kompetencer og giv dem en rigtig, kompetencegivende uddannelse, de kan bygge videre på. Det øger motivationen og resultaterne. Lad dem mærke, at du satser på dem, så satser de på dig og din virksomhed. Start med en uddannelse i salg. Med 10 ECTS point er de godt på vej.

By | 2020-01-30T13:50:05+01:00 september 25th, 2018|Salg|0 Comments

About the Author: