GLÆDELIG JUL OG TAK TIL KUNDER, PARTNERE OG LÆSERE

//GLÆDELIG JUL OG TAK TIL KUNDER, PARTNERE OG LÆSERE

GLÆDELIG JUL OG TAK TIL KUNDER, PARTNERE OG LÆSERE

Ladegaard Partner vil ønske alle vores kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul samt et godt og spændende nyt år. En tak skal også lyde til vores mange følgere og læsere på de sociale medier. Vi lover også i 2019 at bringe små historier, cases og fagligt indhold.

Der er kommet rigtig fart på udviklingen og opsving i erhvervslivet – særligt i 2. halvdel af 2018. Det skaber optimisme. Hos nogle skaber udviklingen måske også bekymringer: Kan vi følge med? Hvordan ser vores markeder ud efter Brexit og kan vi få kvalificeret arbejdskraft nok? 2019 kommer for mange til at byde på forandringer – men også mange nye muligheder. Grib dem!

Rigtig glædelig jul!

By | 2018-12-18T14:11:56+01:00 december 18th, 2018|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author: