GØR VENTETID TIL LÆRINGSTID

//GØR VENTETID TIL LÆRINGSTID

GØR VENTETID TIL LÆRINGSTID

Gør hjemmetiden under COVID-19 epidemien til læringstid og tid til kompetenceudvikling, så du er skarp, når du vender tilbage.

Så længe epidemien holder danskerne hjemme, foreløbigt frem til d. 13. april 2020, kan du komme i gang med træningen med 50 % for kun 1.750 kr. + moms. Kontakt Rikke Carlé på tlf. 29110558 eller rikke@ladegaard-partner.dk, og du kommer hurtigt i gang med træningen.

Alle med succes træner ofte. Selvom de har deltaget på kursus eller uddannelse holder udvikling og træning aldrig op. Tænk på sportens verden, hvor de bedste træner hver dag.

For at give alle muligheden for den rette træning, kan du som noget helt nyt købe adgang til Blended Learning træningsplatformen Nøglen til det gode salg på www.detgodesalg.dk eller Nøglen til god ledelsewww.godledelse.dk uden samtidig at skulle deltage på et tilstedeværelseskursus.

Træningen på platformen giver resultater. Det ved vi fra de over 10.000 brugere i Danmark og udlandet. Træningssystemet indgår som rygraden i de fleste af Ladegaard Partners kurser samt kompetencegivende uddannelser i ledelse, service, salg og rådgivning. Det er dermed muligvis Danmarks største site for on-line salgstræning og udvikling.

Nu kan alle nemt og billigt få adgang til det omfattende materiale med tests, video- og lydklip, leksikon med alt om salgets faser og i det hele taget alt det du skal bruge for at kunne træne og gøre dig selv bedre til salg og rådgivning.

Det er en fantastisk mulighed for dig, der er iværksætter og gerne vil have den salgsmæssige værktøjskasse ved hånden. For nye medarbejdere i en virksomhed, der i forvejen bruger Nøglen til det gode salg eller i det hele taget til dig, der vil blive bedre til salg og rådgivning. Træningen tager udgangspunkt i det praktiske salg – lige til at gå i gang med det samme.

Sitet indeholder 10 lektioner:

 1. Personlige egenskaber
 2. Salgets forberedelse
 3. Salgets ABC – attention
 4. Salgets ABC – benefit – købsmotiver
 5. Salgets ABC – benefit – indvendinger
 6. Salgets ABC – close
 7. Skriftlig kommunikation
 8. Reklamationer og service
 9. Partnerskab og relationer
 10. Din adfærd – DiSC

Desuden indeholder sitet:

 • 20 tests hvor du kan teste din viden om salg og teste, at du har forstået og kan bruge indholdet på sitet. Du kan tage testene igen og igen. det vil sige, at du kan teste dig selv over tid fx med to måneders interval for at sikre din udvikling.
 • Mange video- og lydklip – også til podcast – med undervisere fra Ladegaard Partner
 • Hele bogen ”Nøglen til det gode salg”, som du også får i fysisk format.
 • Mange skemaer, huskelister, skabeloner og artikler som du kan downloade og bruge direkte i dit arbejde.

Se meget mere og få gratis smagsprøver på sitet lige her.

Få adgang til on-line salgstræning eller lederudvikling nu

Log-in til det hele det omfattende træningssite samt bogen Nøglen til det gode salg kan blive dit for kun 1.750 kr. + moms (normalpris 3.500 kr. + moms). Kontakt os på info@ladegaard-partner.dk for at bestille et log-in eller for at høre mere.

By | 2020-03-24T15:00:56+01:00 januar 30th, 2019|nyheder|0 Comments

About the Author: