Q8 satser på at udvikle egne ledere

/, Ledelse/Q8 satser på at udvikle egne ledere

Q8 satser på at udvikle egne ledere

Gennem de seneste femten år har Q8 gennemført en to-årig Leder-trainee uddannelse for sine fremtidige ledere. Succesen er til at tage at føle på: En betragtelig del af Q8’s forretningschefer har nu været igennem virksomhedens egen lederuddannelse. 

For en virksomhed som Q8 er motiverede og dygtige medarbejdere og ledere et afgørende konkurrenceparameter. Derfor satser Q8 på at uddanne og udvikle de ledere, der skal være med til at skabe fremtidens servicestationer.

”Uddannelse er en væsentlig del af vores kultur i Q8”, fortæller Kathrine Hindsig, der er Retail Training Manger i Q8, og som i øvrigt selv har gennemført Leder-trainee uddannelsen tidligere. ”Med Leder-trainee uddannelsen har vi skabt en klar karrierevej for de unge talenter, der skal være vores nye forretningschefer. Og vi får en samlet lederuddannelse, der både er attraktiv og eksklusiv.”

Der er tale om en samlet akademiuddannelse i ledelse, hvor deltagerne skal igennem fag som:

  • Ledelse i praksis
  • Organisation og arbejdspsykologi
  • Kommunikation i praksis
  • Det strategiske lederskab
  • Forretningsforståelse.

Uddannelsen afvikles over to år og består ud over de akademiske fag i konkret arbejde hjemme på den enkelte leders station. Underviser på alle fag er Thomas Ladegaard, der sammen med Ladegaard Partner i en årrække har fungeret som fast samarbejdspartner på Q8’s lederuddannelser.

”Vi har valgt at have en række faste samarbejdspartnere på uddannelse. Vi vil have undervisere, der kender os, som er fagligt kompetente, og som formår at gøre ledelsesmæssig teori til værktøjer, som vores ledere kan anvende direkte i hverdagen. Det kan Ladegaard Partner”, siger Kathrine Hindsig.

By | 2020-01-30T13:04:11+01:00 juni 15th, 2019|Cases, Ledelse|0 Comments

About the Author: