KARRIEREN STARTER MED, AT VI FORSTÅR, HVAD SERVICE ER

/, Service/KARRIEREN STARTER MED, AT VI FORSTÅR, HVAD SERVICE ER

KARRIEREN STARTER MED, AT VI FORSTÅR, HVAD SERVICE ER

Tillykke til alle de studerende, der nu skal starte på det studie, der lægger grundlaget for deres fremtidige karriere. Vores første job er ofte et servicejob. Rigtig mange unge serverer på en kaffebar eller har et andet tilsvarende job til en lav timeløn. Men deres serviceindstilling er afgørende for, hvordan kunderne føler sig behandlet.

Når vi er forelskede – og det kan man jo være hele livet! – yder vi mere service over for den, man holder af. Vi er mere opmærksomme på at hente en kop kaffe, skænke op i vinglasset, åbne døren i bilen og i det hele taget vise, at vi sætter pris på den anden. Det er den samme indstilling, som skal bære din karriere igennem.

Når du senere i erhvervskarrieren måske får lederansvar, skal du også yde service over for dine medarbejdere, dine kunder, og din egen chef. Det er meget få, som ikke er i en situation, hvor de er afhængige af andre, og hvor andre er afhængige af dem. Service handler altså om, hvordan du omgås andre mennesker, skaber sympati og får folk til at besøge jer igen. Derfor er det nu, at de unge får grundlagt de gode servicevaner, som de skal bygge videre på i resten af deres arbejdsliv – uanset karrierevej. God vind til jer! godservice

By | 2020-01-30T13:01:14+01:00 august 7th, 2019|Salg, Service|0 Comments

About the Author: