STOP SALGET NÅR DU FØLGER OP

//STOP SALGET NÅR DU FØLGER OP

STOP SALGET NÅR DU FØLGER OP

Hvordan følger du op på dine kunder? Hvor mange møder vil du sikre dig? SIGT-metoden er den mest effektive til opfølgning pr. telefon, fordi du ved brugen af denne metode ikke begynder at foretage behovsafdækning og salg, men giver fordele for et møde. Det er vigtigt, at du sælger mødeaftalen og ikke forsøger at sælge produktet eller din service over telefonen – det er for let for kunden at afvise dig over telefonen. SIGT betyder:

  • SKAB OPMÆRKSOMHED – hvorfor ringer du?
  • FANG INTERESSEN – hvorfor er det interessant for kunden?
  • GIV FORDELE VED ET MØDE – hvad får kunden ud af at mødes med dig?
  • TRÆF AFTALEN – få mødeaftalen i hus
By | 2020-01-30T13:03:02+01:00 august 7th, 2019|Salg|0 Comments

About the Author: