NYE MULIGHDER MED EVERYTHING DiSC

/, Ledelse, Salg, Service/NYE MULIGHDER MED EVERYTHING DiSC

NYE MULIGHDER MED EVERYTHING DiSC

NYE MULIGHDER MED EVERYTHING DiSC

Rikke Carlé  har været i London på kursus hos Wiley for at få ny inspiration til træning og undervisning, hvor de forskellige Everything DiSC produkter er i spil. På holdet er 15 deltagere fra hele Europa og Mellemøsten, og der deles flittigt ud af erfaringer. Meget inspirerende!

Rikke Carlé har efterfølgende bestået eksamen, og kan nu kalde sig “Certified Everything DiSC Trainer”.

Ladegaard Partner er Everything DiSC Authorized Partner. Det betyder for dig, at underviserne hos Ladegaard Partner er opdaterede på den nyeste viden omkring brugen af Everything DiSC i undervisning og til personlig udvikling.

 

 

By | 2020-01-30T12:59:01+01:00 august 8th, 2019|Everything DiSC, Ledelse, Salg, Service|0 Comments