HVONÅR SLÅR SPÆKHUGGEREN TIL?

//HVONÅR SLÅR SPÆKHUGGEREN TIL?

HVONÅR SLÅR SPÆKHUGGEREN TIL?

I naturen er det de smarte, der forstår at være på det rigtige sted og tidspunkt. Spækhuggeren en den lille hval med den hvide underside. Den er let genkendelig, men den er et grusomt og effektivt rovdyr, der blandt andet æder de nyfødte sælunger. Spækhuggeren svømmer hen, hvor sælerne føder, og venter kun på de nyfødtes første svømmetur. HAPS HAPS i én bid og den er væk igen.

Tænk hvor mange der har samme strategi: Venter på det rigtige sted og tidspunkt, æder gevinsten og er væk igen. Der bliver flere og flere, der lader andre skabe et marked og selv først kommer ind, når der er føde nok. Kend din plads og bliv ikke sur over, at andre stjæler noget af din forretning.

Der er spækhuggere i alle brancher. Derfor er kundeloyalitet et nøgleord i al succes. En positiv dialog med muligheder og gode ideer til kunden er det bedste værn mod spækhuggerne. Vælg hvilken rolle du vil spille i det store dramatiske spil om overlevelse i havet, hvor der heldigvis er mange spændende fisk:

– Pas på dine kunder
– Kend deres behov og før en fremadrettet dialog
– Sælg ikke kun noget andre også har

By | 2020-01-23T11:00:37+01:00 september 27th, 2019|nyheder|0 Comments

About the Author: