TRO PÅ DIG SELV, SMIL OG VÆR YDMYG

//TRO PÅ DIG SELV, SMIL OG VÆR YDMYG

TRO PÅ DIG SELV, SMIL OG VÆR YDMYG

Uden tro på egne evner og muligheder får du aldrig succes. Mange sælgere og ledere udtrykker usikkerhed om deres muligheder og tænker: ”De andre har bedre produkter”, ”vores priser er for høje”, ”servicen er for dårlig” etc. Det er muligvis også rigtigt – men så skift job.

I mange store virksomheder skifter sælgerne distrikt, og de får nogle fantastiske resultater ud af det. De svære kunder er ikke længere noget problem, fordi en ny person måske bedre kan forstå vedkommende og ikke har forudfattede meninger om, hvor svært det kan være. Smart-i-en-fart-folk har ingen chance. Den professionelle sælger eller leder arbejder målrettet og på en ydmyg måde. Samtidig har han/hun en stærk tro på, at der altid er muligheder, da han/hun har en positiv tilgang til arbejdet samt en tro på egne evner. Dette er den klare vinder.

Hvem vil ikke gerne være sammen med en glad og positiv person? Kan man lære det? Stil dig selv dette spørgsmål hver morgen: Hvad er de tre bedste ting, der kan ske i dag? På den måde starter dagen godt, og du er klar til at gå efter det, der giver succes og gør dig glad. Smil – du er på! Men det skal være et ægte smil. Du får meget mere sympati, der skaber forretning, og din familie vil elske dig, fordi du altid kan finde glæden.

By | 2020-01-23T10:59:55+01:00 oktober 24th, 2019|Salg|0 Comments

About the Author: