LADEGAARD PARTNER STYRKER SIT TEAM MED MARKANT PROFIL

/, nyheder/LADEGAARD PARTNER STYRKER SIT TEAM MED MARKANT PROFIL

LADEGAARD PARTNER STYRKER SIT TEAM MED MARKANT PROFIL

Velkommen til Christian Braae Brynje, der er tiltrådt som partner i Ladegaard Partner pr. 01. november 2019. For kunder og samarbejdspartnere betyder det, at der kommer endnu en kapacitet til teamet, som har solid erfaring med ledelse og undervisning på mange niveauer samt ikke mindst i at få beslutninger og strategier omsat til daglig handling og resultater i praksis.

Christian er 41 år, og har mere end 17 års national og international leder- og cheferfaring fra Forsvaret, hvor han var major. Ud over en lang og succesrig karriere i Forsvaret har Christian også skabt resultater i det private erhvervsliv indenfor projektledelse og projektorienteret eksportsalg. Med sine dokumenterede resultater og erfaringer indenfor både salg og ledelse favner han kompetence- og organisationsudvikling hele vejen rundt i en virksomhed.

Christian Braae Brynje uddannelsesmæssige baggrund er, ud over de solide uddannelser fra Forsvarsakademiet, også toppet op med en civil uddannelse som Executive Master of Business Administration in Strategic Management. Christian Braae Brynje siger:

”Min erfaring med direkte ledelses- og driftsansvar for alt mellem fem til 350 medarbejdere har styrket mine ledelsesmæssige kompetencer og bibragt mig en solid erfaring med ledelse af organisatoriske forandringsprojekter, ledelse af specialister og ikke mindst ledelse af ledere i en organisation styret af en politisk agenda. Chefstillinger på flere forskellige niveauer har givet mig en solid erfaring med strategiudvikling, -implementering og -operationalisering til stor værdi for enhver organisation”.

Christian har ligeledes erfaring med international projektledelse og projektorienteret eksportsalg (B2B og B2G) samt forhandling med internationale Original Equipment Manufactures (OEM) inden for en politisk præget forsvarsindustri. Han siger:

”Min erfaring som Project Manager og erfaring med projektorienteret salg til forsvars- og aerospace-industrien samt civile kunder i hele Vesteuropa og Afrika har bibragt mig en solid erfaring med kulturforståelse, markedsanalyser, salgsforberedelse, kanvas samt målrettet markedspenetrering og markedsekspansion på nye og eksisterende markeder i en politisk drevet industri”.

Christian tiltræder som partner, og bliver ansvarlig for at udvikle og gennemføre kurser og uddannelser i hhv. lederudvikling og ledertræning på forskellige niveauer samt undervise på de kompetencegivende uddannelser i ledelse og organisation. Ligeledes skal Christian undervise i salg, herunder: Markedsanalyser, markedsforståelse, salgsforberedelse, planlægning samt kanvas og de mange andre facetter, der er en del af vejen til at skabe salg og mersalg i en virksomhed. Som et supplement til både uddannelserne og kurserne tilbydes adfærdsprofiler baseret på Everything DiSC®.

Kontakt:
Christian Braae Brynje på tlf. +45 22 17 22 06.
Christian på LinkedIn

By | 2020-01-30T12:57:13+01:00 november 4th, 2019|Ledelse, nyheder|0 Comments

About the Author: