Leder – smid masken!

/, nyheder/Leder – smid masken!

Leder – smid masken!

Er du autentisk i dit lederskab? Alt for ofte er lederen ikke klar over den værdi, autenticitet i lederskabet kan bibringe ledergerningen.

For få ledere tør smide sin ”autoritære maske”, hvilket er ærgerligt, da det at være bevidst om sine styrker og begrænsninger samt turde vise sit ægte jeg overfor dem man leder er udviklende i enhver ledelsespraksis.

Ladegaard Partner introducerer nu et intensivt, udviklende og praksisnært kursus i autentisk ledelse. Kurset kvalificerer dig i relation til dine ledelsesmæssige udfordringer med udgangspunkt i dine værdier og i din ledelsespraksis.

Kurset vil udvikle din forståelse af dine autentiske ledelsesmæssige kompetencer og færdigheder på det personlige intellektuelle plan gennem øvelser, refleksion og undren.

Succes i lederskabet skaber resultater gennem mennesker.

Kursus i autentisk ledelse og refleksion

Leder er ikke et prædikat, man får, men et prædikat man gør sig fortjent til gennem udvikling af sine kompetencer og færdigheder både på det faglige plan gennem uddannelse og på det personlige intellektuelle plan gennem refleksion og undren.

Nu kan du få et intensivt kursus i, hvordan du som leder kan anvende autentisk ledelse og refleksion til at skabe resultater. Når du vælger at investere de nødvendige omkostninger i uddannelse og træning, tjener det flere formål:

  • Nye, langtidsvirkende redskaber.
  • Du lærer at bruge de rette værktøjer i netop din hverdag.
  • Træning og udvikling er praksisnært og kan omsættes til netop din virksomhed og udfordringer med det samme.
  • Succes i lederskabet skaber resultater gennem mennesker.

Hos Ladegaard Partner har vi ikke en teoretisk tilgang til de forandringer, der som leder giver dig og din virksomhed større succes. Undervisningen er derimod koncentreret om det operationelle og taktiske niveau og har en praktisk tilgang med udgangspunkt i netop din virksomhed, din hverdag og dine udfordringer. På den måde kan læring og forandring hurtigt omsættes til daglig handling.

Situation

Selve ledergerningen stiller krav til, at du som leder skal balancere mellem  dine ønsker og handlinger. Mange ledere oplever, at dette er at arbejde i et krydsfelt af modsatrettede krav, hvor det er en stor udfordring at løse opgaven i forhold til krav og tildelte ressourcer.

Varighed:

Kurset varer 2 dage.

Formål:

Formålet med kurset er at kvalificere dig i relation til dagligdagens ledelsesmæssige udfordringer med udgangspunkt i dine værdier og i din ledelsespraksis.

Udbytte:

Du får analyseret din aktuelle situation som leder: Hvem er jeg som leder? Hvor er jeg på vej hen?

Med udgangspunkt i konkrete ledelsesaktiviteter bliver du introduceret til tanker og metoder, der støtter dig i din refleksion over de daglige ledelsesudfordringer.

Du får udfærdiget en personlig DiSC personprofil og lærer at identificere de forskellige type profiler, og hvordan du målretter din kommunikation med henblik på at opnå personlig udvikling og succes i ledelsessituationer.

Du får sat ord på dit ledervirke, så du kan skærpe dit fokus på, hvad du skal gøre, herunder hvordan og hvorfor med henblik på at skabe resultater som leder.

Alt om kursus i autentisk ledelse og refleksion

Kontakt din underviser på autentisk ledelse og refleksion

Christian Braae Brynje
Partner, MBA, tidl. major
christian@ladegaard-partner.dk
Mobil: 22 17 22 06

Christian har mere end 17 års national og international leder- og cheferfaring fra Forsvaret samt derudover skabt resultater i det private erhvervsliv inden for projektledelse og projektorienteret eksportsalg.

By | 2020-01-30T12:55:03+01:00 december 3rd, 2019|Ledelse, nyheder|0 Comments

About the Author: