STS BILER: ALT HVAD VI GØR, HANDLER OM MENNESKER

/, Ledelse, Salg, Service/STS BILER: ALT HVAD VI GØR, HANDLER OM MENNESKER

STS BILER: ALT HVAD VI GØR, HANDLER OM MENNESKER

Hos STS Biler handler det om mennesker. Det er ikke bare noget, de siger. De GØR det i virkeligheden. Helt ind til benet og ind i marven på hver eneste medarbejder. Den helt unikke oplevelse af gæstfrihed og service har år efter år resulteret i mange fornemme priser i branchen. Senest som Årets Nyvognsforhandler 2019.

Direktør Ejgild Christensen er naturligvis meget stolt af priserne, men det vigtigste er der ingen tvivl om: At have dygtige medarbejdere med de rette holdninger til at give kunderne præcis den oplevelse, de har brug for. Igen og igen. Og det skal komme fra hjertet. STS er inspireret af en af New Yorks mest anerkendte restauratører. Se den fantastiske film her med Danny Meyer, hvor han fortæller om gæstfrihed og hvordan man skaber den bedste kundeoplevelse.

 

TILMELD DIG NYHEDSBREV
By | 2020-04-26T20:08:47+01:00 januar 13th, 2020|Cases, Ledelse, Salg, Service|Kommentarer lukket til STS BILER: ALT HVAD VI GØR, HANDLER OM MENNESKER

About the Author: