Nye online uddannelser i samarbejde med UCN

//Nye online uddannelser i samarbejde med UCN

Nye online uddannelser i samarbejde med UCN

Nyt samarbejde med UCN om online uddannelser

For at have fokus på “fuld kraft frem”, har Ladegaard Partner i et helt nyt partnerskab med UCN act2learn Erhverv lanceret en række online, kompetencegivende uddannelser, så du og dine medarbejdere kan udnytte tiden til træning af mandskabet ombord. Og til meget attraktive priser.

De to uddannelser, som Ladegaard Partner underviser på, finder du herunder. Det er fagene salgspsykologi og grundlæggende salg samt strategisk salg.

Man må gerne tage en kompetencegivende uddannelse, mens man er hjemsendt med lønkompensation. Medarbejdere hjemsendt med lønkompensation kan ikke søge SVU til uddannelserne, men kan godt søge midler fra Omstillingsfonden. Andre kan søge SVU og Omstillingsfonden, som normalt.

Kontakt os på info@ladegaard-partner.dk eller på tlf. 21 38 90 70.

Salgspsykologi og grundlæggende salg

Få en kompetencegivende/ akkrediteret uddannelse i salg, mens du er hjemme. Uddannelsen er et samarbejde med UCN act2learn Erhverv, og dine undervisere er fra Ladegaard – online naturligvis. Du får styr på de grundlæggende salgsværktøjer og din kommunikation med kunden. Du får blended learning pakken “Nøglen til det gode salg” med yderligere træning online samt din egen Everything DiSC Sales profil.

Du kan søge SVU og midler fra Omstillingsfonden efter gældende regler. Hjemsendte med lønponsensation kan dog ikke søge SVU.

Se uddannelsen og tilmeld dig »

Strategisk salg

Skærp dine salgskompetencer og nå nye højder. Sammen med UCN act2learn Erhverv udbyder vi online uddan-nelsen Strategisk salg.
Du kan starte her eller du kan gennemgå dette fag, hvis du tidligere har deltaget i faget Salgspsykologi og grundlæggende salg. Dine undervisere kommer fra Ladegaard Partner. Når du skal udvikle dig videre med salg på et strategisk niveau, er dette fag skræddersyet til dig.

Du kan søge SVU og midler fra Omstillingsfonden efter gældende regler. Hjemsendte med lønkomsensation kan dog ikke søge SVU.

Se uddannelsen og tilmeld dig »

By | 2020-06-04T11:59:19+01:00 april 7th, 2020|Salg|Kommentarer lukket til Nye online uddannelser i samarbejde med UCN

About the Author: