Summer School: Styrk dine salgskompetencer nu og kom på forkant

/, Salg/Summer School: Styrk dine salgskompetencer nu og kom på forkant

Summer School: Styrk dine salgskompetencer nu og kom på forkant

I den engelsktalende verden er det meget almindeligt, at både børn og voksne bruger deres sommer på at udvikle sig og på at udfylde nogle af de kompetence gaps, der altid kommer i en travl hverdag. Det er der ikke samme tradition for i Danmark. Nogle danske uddannelsesinstitutioner afholder dog Summer Schools – men primært for udenlandske studerende. Det synes vi hos Ladegaard Partner, at vi skal ændre. Særligt i denne sommer.

Denne sommer bliver anderledes, og derfor skal vi agere på en anden måde, end vi plejer. Efter sommeren 2020 er det ekstra vigtigt at stå stærkt, når ferieperioden er overstået. Både for dem, der er i arbejde, og dem, der desværre har mistet deres jobs på grund af corona-krisen. En del medarbejdere har også været tvunget til at afholde ferie, mens de er hjemsendte, og har måske derfor udsigt til en kortere sommerferie, end de plejer.

Udnyt sommeren til at blive knivskarp og til at få en kompetencegivende / akkrediteret salgsuddannelse (10 ECTS). På uddannelsen får du live, online undervisning. Konceptet er velafprøvet og dokumenteret. Dine undervisere er håndplukkede og underviser kun i noget, som de selv har gjort med succes i erhvervslivet. Du får god vejledning til din eksamensopgave som er et emne, du selv vælger, og som har relevans for din hverdag og udfordringer. Er du hjemsendt, må du gerne deltage i kompetencegivende uddannelse. Uddannelsen er skabt i samarbejde med UCN act2learn Erhverv.

Kombineret med online træning får du derfor et unikt og stærkt læringskoncept, der giver dig de rette kort på hånden til at opnå bedre resultater. Hvad enten du er selvstændig, konsulent, sælger eller på anden måde lever af kundekontakt.

Uddannelsen starter i juni og varer i alt to måneder med ti intense kursusdage fra kl. 8:30-12, selvstudier med online træning og skrivning af eksamens-opgave. Og bare rolig, der er også tid til sommerferie, da der er to uger uden undervisning i forløbet. Men du kan jo også godt dyppe tæerne i sandet, mens du er i skole.

Der er en god økonomi, da du kan søge SVU og midler fra Omstillingsfonden. Hjemsendte medarbejdere kan søge Omstillingsfonden, men ikke SVU.

Du kan vælge mellem to spændende salgsuddannelser:

 

Kontakt mig for at fortælle mere om mine muligheder

 

 

By | 2020-05-06T09:43:37+02:00 maj 6th, 2020|nyheder, Salg|Kommentarer lukket til Summer School: Styrk dine salgskompetencer nu og kom på forkant

About the Author: