Når dit team møder på job igen, skal de sociale relationer genfindes

//Når dit team møder på job igen, skal de sociale relationer genfindes

Når dit team møder på job igen, skal de sociale relationer genfindes

Som leder skal du være meget opmærksom på tiden før og efter corona-nedlukningen. Det faktum at mange medarbejdere har været væk fra hinanden i en lang periode, og nu skal retur på arbejdspladsen igen, kræver en ekstraordinær indsats fra dig som leder.

Det er ikke, som det plejer at være, og vaner og mønstre er ændret. Forvent ikke, at dit team bare ”fortsætter som før”, da de sociale relationer og pladser i teamet skal genfindes og styrkes. Det kan være en udfordring, men det kan også være starten på bedre og mere effektive teams, hvis du formår at sætte den rette scene for dit team. Som leder skal du derfor have meget fokus på, hvordan dit team fungerer sammen, og hvordan medarbejdernes adfærd spiller sammen.

Medarbejderne har i tiden derhjemme sandsynligvis reflekteret over deres team og samarbejde med deres kollegaer, og har måske en klar holdning til, hvordan rutiner skal brydes eller styrkes. Som leder har du helt sikkert også gjort dig mange tanker om, hvordan du kan ændre og forbedre dit team. For at støtte dit arbejde med dit team, så I kommer styrket i gang igen, kan du med stor fordel bruge EverythingDiSC®-løsningerne sammen med ledersparring.

Lige nu er det muligt at få 25.000 kr. til ledersparring og CoronaGenstart. Se mere her.

DiSC profilerne kan aldrig stå alene, men skal bruges som værktøj til dialog og forståelse. EverythingDiSC Workplace Profilen giver deltagerne værdifuld indsigt, som skaber engagement og inspirerer til mere effektivt samarbejde.

Den 20 sider lange personlige profil giver deltagerne mulighed for at se de prioriteter, der er styrende for deres adfærd, og lære, hvad de finder naturligt, og hvad der vil virke mere udfordrende, når de interagerer med andre. Den giver også handlingsorienterede strategier til at styrke interpersonelle relationer på alle niveauer på arbejdspladsen. Sammen med ledersparring kan profilerne også bruges på tværs og helt konkret sige noget om, hvordan Poul og Bente arbejder bedst sammen. Når du kender både din egen stil, som leder, samt dine medarbejdere, vil I få et meget mere effektivt team, der får løst opgaverne bedre.

Få en gratis testprofil så du kan se, hvad du kan få ud af EverythingDiSC
By | 2020-05-18T14:09:57+01:00 maj 14th, 2020|Ikke-kategoriseret|Kommentarer lukket til Når dit team møder på job igen, skal de sociale relationer genfindes

About the Author: