KUN 17% AF B2B KØBSPROCESSEN BESTÅR AF MØDER

//KUN 17% AF B2B KØBSPROCESSEN BESTÅR AF MØDER

KUN 17% AF B2B KØBSPROCESSEN BESTÅR AF MØDER

DI Handel har i en god artikel stillet skarpt på B2B-virksomheders digitale transformation. Den viser, at kun 17% af købsprocessen går med møder med potentielle leverandører. Resten af tiden går med informationssøgning, interne møder og hele 27% går med at søge information online. Læs hele artiklen her.

Det betyder, at den tid, som vi har P2P (people to people) med kunden, skal være effektiv og udbytterig. Der er kun kort tid til at bygge relationer. Denne tid er afgørende for, om du får skabt den rette tillid, får afdækket kundens behov samt skabt den løsning, som kunden efterspørger. Ellers har du tabt. Derfor skal du og dine sælgere/rådgivere være skarpere og endnu dygtigere end før. Se hvordan de bliver det her.

Jeg vil gerne kontakes for at aftale et møde om udvikling og uddannelse
By | 2020-05-18T14:54:07+01:00 maj 18th, 2020|Salg|Kommentarer lukket til KUN 17% AF B2B KØBSPROCESSEN BESTÅR AF MØDER

About the Author: