Bestil bogen Sælgerens genfødsel 2020-06-10T13:03:31+02:00

Bestil e-bogen Sælgerens genfødsel

 

Meget få mennesker, der beskæftiger sig med salg, kalder sig sælgere. I stedet er det finere at hedde ”konsulent” eller ”rådgiver”.

Titlen ”sælger” rangerer efterhånden med en troværdighed på linje med politikere og journalister. Det er uheldigt. For hvem er det, der skaffer omsætning og salg til de danske virksomheder?

”Sælgerens genfødsel” fortæller historien om, at der aldrig har været mere brug for dygtige og veluddannede sælgere. Læs forordet ved at klikke på billedet til højre.

At være en sælger er en hædersbetegnelse. For i takt med, at der er en stadigt stigende internethandel med gennemsigtige priser, stiger kravene også til dem, der er sælgere. At være sælger kræver en lang række kompetencer og færdigheder samt ikke mindst holdninger.

Det handler ”Sælgerens genfødsel” om. Den er skrevet af Jens Ladegaard og Ladegaard Partner, der har mange års erfaring med udvikling af salget i en række danske virksomheder.

Læs den på din tablet eller din telefon. Så har du se rigtige holdninger til fremtidens sælger med dig overalt.

Pris 169,- kr. Udgivet som e-bog i ePub formatet.

Bestil e-bogen Sælgerens genfødsel

Bogen udgives som en e-bog. Du bestiller den ved at sende en mail til: rikke@ladegaard-partner.dk. Når vi har modtaget din bestilling, får du en faktura. Når den er betalt, vil du modtage bogen elektronisk, så du hurtigt kan komme i gang med at læse ”Sælgerens genfødsel”.