Dækbranchens salgsuddannelser

/Dækbranchens salgsuddannelser
Dækbranchens salgsuddannelser 2020-06-10T13:04:43+02:00

I samarbejde med Dæk Specialisternes Landsforening kan du nu få en salgsuddannelse, der klæder dig på til dialogen med kunden. Du er dækspecialisten, og du har derfor alle de faglige forudsætninger for at skabe værdi for din kunde og din forretning med korrekt rådgivning og salg – hver gang. Nu får du den salgsmæssige værktøjskasse.

Dit udbytte:

 • Du lærer at læse dine kunder, og hvordan du skal kommunikere med dem
 • Du lærer at stille de rigtige spørgsmål og finde ind til kundens behov
 • Du lærer at sælge på udbytte – ikke på pris
 • Du lærer at se muligheder for mersalg, der passer til kundens behov
 • Du lærer at tackle kundens indvendinger
 • Du får en langt sjovere hverdag samt gladere og mere loyale kunder

Du kan vælge imellem to spændende uddannelser, der begge er tilskudsberettigede efter gældende regler:

 1. Salg og kundeservice
 2. Kompetencegivende salgsuddannelse


1. Salg og kundeservice

Vi gentager succesen! Det første hold fik flotte ord med på vejen af deltagerne, og derfor er vi klar med nye hold til dig og dine medarbejdere.

Vi har fokus på den gode service og kundedialog. Uddannelsen varer én dag og tager udgangspunkt i hverdagens situationer med kunderne. Målet med uddannelsen er, at deltageren kan yde god kundeservice med henblik på at skabe en professionel og udbytterig relation til den enkelte kunde i hverdagen.

Herunder kan deltageren identificere kundegrupper og kundetyper for at målrette den givne kundeservice, så de yder den rigtige rådgivning til kunden. De skal fx kunne rådgive om muligheder for at tilkøbe andre services, der er relevante for kunden. Det gælder altså om at skabe en positiv og professionel oplevelse for kunden – også selvom det måtte være en reklamation.

Forløbet er bygget omkring arbejdsmarkedsuddannelserne som ramme. Det betyder at deltagerne får:

 • En praktisk uddannelse, der tager udgangspunkt i hverdagens kundesamtale
 • Et AMU-bevis på uddannelsen
 • Personligt Diplom Uddannelsesbevis fra Dækbranchen (til deltagere fra medlemsvirksomheder i Dækbranchens foreninger)

Målgruppe
Alle der har kundekontakt, det vil sige sælgere, servicemedarbejdere, dækmontører, mekanikere, teknikere og reservedelsmedarbejdere.

Kursusdatoer
Kursusdagen varer fra kl. 08:30 – 16:30. Der er plads til 24 deltagere pr. hold, og der vil blive oprettet hold både øst og vest for Storebælt alt efter tilmeldinger.

Indhold på kursusdagen

 • Hvad er din rolle som rådgiver?
 • Positive holdninger giver øget salg og kundeloyalitet
 • Husk kunden køber ikke, hvad dækket/ydelsen er i sig selv, men hvad det gør for ham/hende
 • Forskellen mellem god og dårlig service
 • Det drejer sig ikke kun at få solgt nye dæk, men om at få og beholde kunden
 • Tal om fordele og ikke pris
 • Sådan klarer du indvendinger og reklamationer
 • Den sælgende dialog A-B-C sådan øger du indtjeningen og skaffer kundetilfredshed
 • Sådan gør du i morgen

Investering
Grundpris pr. deltager: 2.350 kr. + moms.
Hertil kan søges VEU tilskud efter gældende regler, som udgør ca. 736 kr.

Tilmelding og mere info
Der oprettes hold efter behov, så tøv ikke med at melde til samt tilkendegive interesse. Løbende tilmelding til:
Rikke Carlé, Ladegaard Partner, på rikke@ladegaard-partner.dk eller tlf. 29 11 05 58
eller
Dækbranchen Danmark, på dbdk@dbdk.dk eller tlf. 39 63 97 79


2. Kompetencegivende salgsuddannelse

Den kompetencegivende salgsuddannelse er for dig, der gerne vil lære salgets håndværk og mestre det. Måske er du ny i faget, eller måske har du været sælger, konsulent og rådgiver i mange år, men mangler inspiration og fornyelse til dit arbejde. Vi går her i dybden med salgets facetter og træner målrettet på de situationer, du har udfordringer med.

Du afslutter forløbet med kompetencegivende eksamen. Eksamensopgaven kan du bruge som din handleplan for salget. Emnet for opgaven vælger du selv, og du får derfor mulighed for at arbejde målrettet med de områder, hvor du vil udvikle dig. Det kan være i forhold til at opsøge nye kunder, kundernes indvendinger eller rådgivning i forhold til relevant kryds- eller mersalg.

Målgruppe
Sælgere med salgsansvar. Sælgere der har med opsøgende salg at gøre samt har kontakt med fx entreprenører, maskinstationer, landmænd, vognmænd, leasingselskaber. Mellemledere og værkførere med salgsopgaver og kundekontakt.

Du får

 • 5 kursusdage med målrettet indhold. Se indhold på dagene og flere detaljer for uddannelsen her:
  Dækbranchens Diplom Uddannelse – kompetencegivende salgsuddannelse
 • 2 vejlederdage til skrivning af opgave
 • Personligt diplom/eksamensbevis med 10 ECTS for faget
 • Kursusmateriale og Blended Learning værktøjskassen Nøglen til det gode salg og træning på www.detgodesalg.dk. Mellem kursusdagene har du selvstudier på sitet, og efter uddannelsen har du ubegrænset adgang til træningssystemet, som fungerer som dit daglige opslagsværk og din mulighed for at blive ved med at træne og udvikle dig fremadrettet. Du holder gryden i kog og bliver ved med at være skarp.

Uddannelsen er kompetencegivende med 10 ECTS, og du kan derfor bruge den som enkeltstående uddannelse eller som led i en fuld akademiuddannelse. Uddannelsen sker i samarbejde med UCN.

Kursusdatoer
De fem kursusdage og eksamensdagen afholdes hos: Dækbranchens sekretariat, Skagensgade 1, 2630 Taastrup. Der er mulighed for at placere uddannelsen mere centralt i Danmark alt efter efterspørgslen. Der er plads til 20 deltagere på holdet.

Kursusdagene varer fra kl. 08:30 – 16:00. På eksamensdagen skal du sætte 30 min. af til selve eksamen, som er et mundtligt forsvar af din opgave. Du skal derudover lave lektier og selvstudier på www.detgodesalg.dk.

Hele forløbet varer 2 måneder fra første kursusdag til eksamen og du får fem kursusdage, der ligger med ca. en uges mellemrum samt to vejlederdage, hvor du får du hjælp og vejledning til skrivning af opgave. På vejlederdagene skal du afsætte 30 min. pr. gang og tid aftales med din vejleder og kan foregå på mail og telefon.

Din investering
God økonomi for uddannelsen med mulighed for at søge SVU samt midler fra Omstillingsfonden efter gældende regler. Grundprisen for hele uddannelsen er 20.720 kr. + moms. Hertil kan du søge SVU efter gældende regler som udgør ca. 8.900 kr. samt midler fra Omstillingsfonden, hvis du er i målgruppen. Du kan læse mere om reglerne for SVU på www.svu.dk. 

Tilmelding og mere info
Der oprettes hold efter behov, så tøv ikke med at melde til samt tilkendegive interesse. Løbende tilmelding til:
Rikke Carlé, Ladegaard Partner, på rikke@ladegaard-partner.dk eller tlf. 29 11 05 58
eller
Dækbranchen Danmark, på dbdk@dbdk.dk eller tlf. 39 63 97 79