Everything DiSC

/Everything DiSC
Everything DiSC 2020-06-10T13:07:06+02:00

Everything DiSC® er et værktøj, som er integreret i undervisningen hos Ladegaard Partner i salg, service og ledelse. Everything DiSC er en model og analyse, der siger noget om adfærd. Det har ikke noget med intelligens at gøre, men kan hjælpe til at forstå sig selv og sin interaktion med andre mennesker.

Der er ikke nogen DiSC-stil der er bedre eller mere værd end andre. Alle har hver deres styrker og prioriteter. Kender man dem hos sig selv som fx sælger eller ledere kan du handle på dem i forhold til andre og andres DiSC-stile. Det giver dig en langt større forståelse og letter din kommunikation med andre. Så bliver din arbejdsdag bedre og sjovere, fordi du forstår din kunde, kollega eller medarbejder.

Ladegaard Partner er Everything DiSC Authorized Partner. Det betyder for dig, at underviserne hos Ladegaard Partner er opdaterede på den nyeste viden omkring brugen af Everything DiSC i undervisning og til personlig udvikling.

Hvad kan jeg bruge Everything DiSC til?

Helt overordnet lærer du at læse andre mennesker, så du kan skabe en endnu bedre relation til gavn for begge parter.

  • Som leder bliver du i stand til at motivere dine medarbejdere til at skabe bedre resultater. Til ledere bruger vi oftest Everything DiSC Management, når du skal lede én til én. Vil du blive bedre til at lede én til mange, er Work of leaders det perfekte værktøj.
  • Som sælger og rådgiver bliver du i stand til at få kunden til at købe ind på dine idéer, løsninger eller produkter. Profilen Everything DiSC Sales er genial, da den hjælper dig med at finde den bedste forståelse og vinkel på din konkrete kunde. Hertil hører et online værktøj, hvor du kan taste din næste kunde ind ud fra enkle redskaber og blive godt klædt på til kundemødet.
  • I teamet får i en langt bedre indsigt i hinandens adfærd der giver langt større forståelse for hinanden og derigennem langt bedre trivsel. Til et opnå et bedre team, er der flere muligheder for profiler og analyser. Både på den enkeltes adfærd i en gruppe samt på hele gruppen.
  • Rekruttér de rigtige og sammensæt det bedste team. Når du skal rekruttere den rette, er en Workplace profil et rigtigt godt værktøj. Hvordan virker din kandidat i gruppen og kan han/hun samarbejde med de øvrige?

Du kan få et skræddersyet kursus i kommunikation, der passer til de udfordringer, du har i din virksomhed. Du kan også få 1-1 coaching ud fra din egen profil eller du kan få sparring ved ansættelse af en ny medarbejder til dit team. Kontakt os på info@ladegaard-partner.dk eller på tlf. 53 80 77 88 så vi kan drøfte dine muligheder.

De kompetencegivende uddannelser hos Ladegaard Partner i salg og ledelse indeholder et mini-kursus i Everything DiSC som en naturlig del af undervisningen. Du lærer at identificere de forskellige typer og du lærer at tilpasse din kommunikation efter dette. Denne viden går igennem uddannelsen som en rød tråd.

Du kan naturligvis også få din egen DiSC profil, selvom du ikke deltager på en uddannelse. Du kan altså sagtens købe den enkeltvis fx inden en jobsamtale eller bare fordi, at du ønsker at udvikle dig. Du er også meget velkommen til at få en gratis test-profil, så du kan se, hvordan det ser ud:

Få et gratis eksempel på en 20 siders EverythingDiSC profil

Få din egen analyse og personlig feedback

Det mest effektive er, at alle deltagerne på en uddannelse får udarbejdet deres egen personlige Everything DiSC profil i forhold til deres rolle som fx sælger eller leder. Her bruger vi oftest Everything DiSC Sales® eller Everything DiSC Management®.

Deltagerne udfylder deres profil elektronisk på 15 min. og får en 26 sider lang rapport, der fortæller dem om dem selv, deres relationer og kunder eller medarbejdere og chefer.

For at du ikke føler, at du bliver puttet i ”en kasse”, for det er bestemt ikke det vi ønsker, kan det være en rigtig god ide at få personlig feedback. Her er der mulighed for god dialog og sparring omkring de resultater, der kommer ud af analysen. Underviserne hos Ladegaard Partner er certificerede i at undervise, samt give personlig feedback på Everything DiSC profilerne. Med personlig feedback taler du med en underviser om din egen profil og de muligheder, den giver dig. Mange bliver overraskede over, hvor godt en profil rammer plet og hvor effektivt et værktøj, det er.

Når du har din egen personlige Everything DiSC profil, kan du desuden bruge siden myeverythingdisc.com. Siden bliver hurtigt en naturlig del af sælgerens forberedelse til kundemøder, hvor du nemt kan matche din profil med kundens så du ved, hvordan du skal kommunikere og hvad du skal være opmærksom på.

Underviser Christel Ladegaard giver her en kort introduktion til DiSC-universet.

Everything DiSC is a registered trademark of John Wiley & Sons, Inc. or its affiliated companies