Om Ladegaard Partner

//Om Ladegaard Partner
Om Ladegaard Partner 2020-06-10T13:11:17+02:00

SÅDAN FÅR DU TOTAL KUNDEFOKUS

Når du vælger at investere de nødvendige omkostninger i uddannelse, tjener det flere formål. Udover øget omsætning og DB samt øget kundetilfredshed, skaber det glade medarbejdere og motivation i dagligdagen. Derfor skal du se dig godt for, når du vælger uddannelsespartner. Det er en stor og vigtig opgave, og du skal kun samarbejde med partnere, der har bevist, at de selv kan det, de skal undervise i med succes. De skal med andre ord selv have noget hård på brystet samt noget virkelig erfaring fra det område, de underviser i.

Over 75.000 mennesker har igennem de sidste 30 år deltaget på et kursus eller uddannelse i Ladegaard-regi. Det gælder fra en kort peptalk på nogle timer til et langt, kompetencegivende forløb, der afsluttes med en eksamen (5-10 ECTS) i salg, service eller ledelse. Vi samarbejder med UCN act2learn Erhverv, som er akkrediteret. Du kan søge SVU og Omstillingsfonden efter gældende regler.

Hos Ladegaard Partner har vi ikke en teoretisk tilgang til de forandringer, der giver din virksomhed større succes. Undervisningen er koncentreret på det operationelle og taktiske niveau og har en praktisk tilgang med udgangspunkt i kundernes virksomheder og udfordringer. På den måde kan læring og forandring hurtigt omsættes til daglig handling. Dine undervisere er håndplukkede og underviser kun i noget, som de selv har gjort med succes i deres karriere. Mød underviserne hos Ladegaard Partner.

Alle virksomheder lever af deres kunder. Gensidig tilfredshed mellem dig og dine kunder skabes ved, at du og dine medarbejdere har en 100% salgs-/service indstilling i alle led af virksomheden. Alle dem, der har kundekontakt, har også et salgsansvar. Det kalder vi TOTALKUNDE FOKUS, og det involverer ledelse, salg, service/montører m.m. – ja hele virksomheden.

Vores egne praktiske erfaringer og succes som sælgere, salgschef, CEO, formand for bestyrelser, undervisere med mere, giver den ballast, som din virksomhed har brug for. De fleste af vores faste samt freelance undervisere har desuden en mastergrad fra et universitet. På den måde får vores kunder det bedste fra bedste verdener.

Alt undervisningsmateriale hos Ladegaard Partner er udarbejdet og skrevet af os selv. Vores tre lærebogskoncepter Nøglen til det gode salg, Nøglen til god service samt Nøglen til god ledelse danner rygraden i alt fra korte kurser til de længere kompetencegivende forløb. Nøglen til det gode salg er oversat til seks sprog og mere end 10.000 bruger den e-læring, der er knyttet til de tre lærebogskoncepter. Så vidt vi ved, var vi de første, der udviklede et Blended Learning koncept i Danmark.

Et hvert samarbejde starter med et møde, hvor mål og opfølgning aftales. Derefter får du et konkret forslag til et forløb for jeres medarbejdere, som vi i samarbejde tilpasser. Der skal to parter til en flot dans og i fællesskab sørger vi for, at du og dine medarbejdere når de opsatte mål.

KONTAKT OS OG LAD OS AFTALE ET MØDE, NÅR DET PASSER DIG