Kursus i autentisk ledelse og refleksion

/Kursus i autentisk ledelse og refleksion
Kursus i autentisk ledelse og refleksion 2020-06-10T13:12:32+02:00

Kursus i autentisk ledelse og refleksion

Leder er ikke et prædikat, man får, men et prædikat man gør sig fortjent til gennem udvikling af sine kompetencer og færdigheder både på det faglige plan gennem uddannelse og på det personlige intellektuelle plan gennem refleksion og undren.

Nu udbyder Ladegaard Partner et intensivt kursus i, hvorledes du som leder kan anvende autentisk ledelse og refleksion til at skabe resultater.

Når du vælger at investere de nødvendige omkostninger i uddannelse og træning, tjener det flere formål.

Nye, langtidsvirkende redskaber

Du lærer at bruge de rette værktøjer i netop din hverdag. Træning og udvikling er praksisnært og kan omsættes til netop din virksomhed og udfordringer med det samme. Succes i lederskabet skaber resultater gennem mennesker.

Hos Ladegaard Partner har vi ikke en teoretisk tilgang til de forandringer, der som leder giver dig og din virksomhed større succes.

Undervisningen er derimod koncentreret om det operationelle og taktiske niveau og har en praktisk tilgang med udgangspunkt i netop din virksomhed, din hverdag og dine udfordringer.

På den måde kan læring og forandring hurtigt omsættes til daglig handling.

Situation

Selve ledergerningen stiller krav til, at du som leder skal balancere mellem  dine ønsker og handlinger. Mange ledere oplever, at dette er at arbejde i et krydsfelt af modsatrettede krav, hvor det er en stor udfordring at løse opgaven i forhold til krav og tildelte ressourcer.

Målgruppe

Kurset tager udgangspunkt i oplevede ledelsessituationer, hvorfor du skal være leder eller have fungeret som leder.

Formål

Formålet med kurset er at kvalificere dig i relation til dagligdagens ledelsesmæssige udfordringer med udgangspunkt i dine værdier og i din ledelsespraksis.

Udbytte

Du får analyseret din aktuelle situation som leder: Hvem er jeg som leder? Hvor er jeg på vej hen?

Med udgangspunkt i konkrete ledelsesaktiviteter bliver du introduceret til tanker og metoder, der støtter dig i din refleksion over de daglige ledelsesudfordringer.

Du får udfærdiget en personlig DiSC Management personprofil og lærer at identificere de forskellige typer profiler, og hvordan du målretter din kommunikation med henblik på at opnå personlig udvikling og succes i ledelsessituationer.

Du får sat ord på dit ledervirke, så du kan skærpe dit fokus på, hvad du skal gøre, herunder hvordan og hvorfor med henblik på at skabe resultater som leder.

Din investering i autentisk ledelse og refleksion 

Undervisning:

  • To inspirerende undervisningsdage.
  • Personlig DiSC Management personprofil.
  • Individuel tilbagemelding på personlig DiSC profil inden kursus på telefon/Skype.

Forplejning:

  • Morgenmad ved ankomst inkl. begge dage.
  • Frokost inkl. begge dage.
  • Aftensmåltid første dag.
  • Formiddagskaffe/te-buffet/frugt.
  • Eftermiddagskaffe/te-buffet inkl. kage.

Prisen pr. deltager er kun 9.850 kr. ekskl. moms.

Deltagerantal:

  • Der er kun 10 plader på hvert kursus, under hensyntagen til intensitet, nærvær og interaktion mellem deltagerne.

Din underviser: Christian Braa Brynje

Christian Braae Brynje er partner, MBA, og tidl. major. Han har mere end 17 års national og international leder- og cheferfaring fra Forsvaret samt derudover skabt resultater i det private erhvervsliv inden for projektledelse og projektorienteret eksportsalg.

Kontakt
christian@ladegaard-partner.dk
Mobil: 22 17 22 06