Salgsudvikling 2020-06-10T13:22:02+02:00

Salgsudvikling

Du kan ikke sælge nogen noget som helst. Du skal hverken kanonsælge eller presse på.
Et salg er at skabe to vindere, hvor du får en glad kunde og en tilfreds sælger.

Der er din afgørende opgave at afdække kundens behov og finde den helt rigtige løsning for kunden.
Hverken mere eller mindre. Det handler om mennesker og relationer. Ingen handler med nogen, de
ikke kan lide. Så enkelt er det. Og det kan du lære.
Hos Ladegaard Partner får du nogle af Danmarks mest anerkendte undervisere og trænere i salg.

Jeg vil gerne kontakes for at høre mere
Jeg vil gerne kontaktes for at høre mere

Får du skabt de resultater i dit arbejde, som du ønsker?

Oplever du, at du har klare mål og redskaber der sikrer dig de bedste rammer for din succes? Har du et ønske om at opnå endnu mere, end du gør i dag?

I din rolle med ansvar for salg bliver der hele tiden målt og stillet krav til dine resultater. Udviklingen på markedet går hurtigt, og konkurrencen er skarp. Derfor er det ekstra vigtigt, at du hele tiden har de redskaber, der skal til, for at hver indsats medfører de bedst mulige resultater. I en travl hverdag, er den bedste investering af din tid brugt på dig selv og på at sikre, at du hele tiden er på forkant i dit arbejde. Hvad end det gælder markedsforståelse, forberedelse, planlægning, kanvas, adfærdsprofiler og de mange andre facetter der er en del af din hverdag, handler det om at du skal have de bedste redskaber. Sammen kan vi sikre, at du er på forkant hele tiden.

Med en salgsuddannelse hos Ladegaard Partner, får du mulighed for at arbejde med en række værktøjer og spændende cases tæt på din hverdag. Du får konkrete redskaber du kan bruge, du får sparring omkring din salgsform og egen udvikling. Everything DiSC® er en naturlig del af uddannelsen i salg. Der er et mini-kursus i DiSC bygget ind i de fleste af salgsuddannelserne.

Du kan få en akkrediteret/kompetencegivende uddannelse i salg (10 ECTS), som du kan bygge sammen til en fuld akademiuddannelse. Du kan også komme på et salgskursus af kortere varighed alt efter, hvad dine behov og mål med salgsuddannelsen er. Dine muligheder:

Firmatilpassede salgsuddannelser  

Du og din virksomhed kan få en salgsuddannelse, der er tilpasset jeres mål og udfordringer. En firmatilpasset uddannelse tager altid udgangspunkt i jeres behov og bygges op efter det, der er vigtigst for jer. Det er en målrettet løsning, hvor I arbejder med jeres egne processer og produkter. I kommer i dybden og får udviklet et fælles sprog samt kompetencer. Det styrker jeres samarbejde og fælles mål.

For nogle virksomheder vil et to-dages kursus være løsningen og for andre vil en længere, kompetencegivende uddannelse med eksamen (10 ECTS) være løsningen. Til de kompetencegivende uddannelser kan der søges SVU efter gældende regler.

Første skridt i at sammensætte det rigtige program for jer, vil derfor være et møde, hvor vi sammen drøfter jeres behov og udfordringer. Kontakt os for at aftale et møde, hvor vi kan drøfte dine muligheder: info@ladegaard-partner.dk.

Åbne salgskurser

Du kan også vælge at deltage på et åbent salgskursus, hvor du sammen med spændende mennesker fra andre virksomheder uddanner og udvikler dig. Fordelen for dig er, at du får sparring fra andre samt nye idéer fra andre brancher og virksomheder. Måske er deres hverdag ikke så forskellig fra dig, selvom jeres produkt/ydelse er meget forskellig.

Flere af Ladegaard Partners faste kunder vælger et åbent salgskursus, når der kommer en ny medarbejder med ombord. Så behøver den nye medarbejder ikke vente til næste gang, at der kan samles et helt hold.

De åbne salgsuddannelser kan kombineres med en kompetencegivende eksamen med 10 ECTS. Kontakt os for at høre mere om dine muligheder på info@ladegaard-partner.dk.